Jobs

Senior medewerker Technische Dienst


 Senior medewerker Technische DienstKom jij het technische team versterken?

Voor onze afdeling Technische Dienst, zijn wij per direct op zoek naar een Senior Medewerker Technische Dienst die met name erg handig is! In deze uitdagende en afwisselende functie groei je mee met een ondernemend en innovatief bedrijf. Het hechte Technische Dienst team, bestaat uit 3 collega’s en draagt zorg voor het volledige onderhoud van Htel en het oplossen van storingen. Geen dag is hetzelfde binnen deze functie. Zo ben je het ene moment bezig met reparaties en de inrichting van de appartementen en het andere moment voer je controles uit in de sauna of aan het zwembad. De Technische Dienst zorgt er dan ook voor dat elke voorziening tip-top in orde is. Voor Htel is het belangrijk dat je oplossingsgericht bent en zeer gastgericht en vriendelijk naar de gasten bent!


Bedrijfsinformatie:

Htel Serviced Apartments is een uniek concept op het gebied van tijdelijke woonfaciliteiten, ideaal voor bedrijven die voor hun medewerkers op zoek zijn naar woonruimte in de regio groot Amsterdam. Met meer dan 300 ruime en modern ingerichte appartementen, biedt Htel Serviced Apartments een uiterst kostenefficiënt alternatief, zeker in vergelijking met hotels of andere tijdelijke woonfaciliteiten. Terwijl er toch een service geboden wordt die je normaal alleen in een hotel uit de hogere prijsklasse zou verwachten. De appartementen zijn huiselijk en sfeervol ingericht, variëren in grootte van 45 tot en met 150 m2 en beschikken naast een slaapkamer en badkamer ook over een volledig ingerichte keuken en een moderne woonkamer. Bij Htel ervaart men het thuis gevoel met vele extra’s, denk aan extra services zoals een Spa & Sauna, 24/7 receptie, boodschappenservice, was- en droog faciliteiten, stomerij service en nog veel meer!


Functie omschrijving:

Signaleren van problemen en storingen deze oplossen aan de hand van de veiligheidsprocedures; Uitvoeren van uiteenlopende reparaties binnen Htel, zoals apparatuur, inventaris, verlichting, hang- en sluitwerk; Meewerken en begeleiden van ingehuurde bedrijven met betrekking tot reparaties, renovaties, onderhoud en verbouwingen; Verrichten van controles en onderhoudswerkzaamheden aan de appartementen, hallen en openbare ruimtes (o.a. zwembaden). Functie eisen:

  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring en je bent vooral erg handig! Denk hierbij aan de werkzaamheden van een loodgieter, timmerman, schilder, elektricien, bouwkundig medewerker, etc.;

  • Je hebt ervaring met of interesse naar dienstverlening in een hotel of gastgerichte omgeving;

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

  • Je hebt een flexibele en zelfstandige werkhouding (je werkt in wisseldiensten);

  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;

  • Je bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam / Amstelveen.


Wij bieden:

Werken bij Htel Serviced Apartments betekent naast werken in een internationale omgeving met diverse nationaliteiten en culturen, ook werken in een unieke omgeving met een ambitieus team van professionals. Wij bieden je bij Htel Serviced Apartments een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve ziektekostenregeling, pensioenregeling en bedrijfsfitnessregeling. Hiernaast kom je in een klein en ondernemend team te werken waarin volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn.


Reageren:

Ben jij de collega die wij zoeken? Grijp dan deze gelegenheid aan en stuur vandaag nog jouw motivatie (uiterlijk voor 1 oktober 2018), Curriculum Vitae en pasfoto naar hr@cobraspen.nl t.a.v. Mevrouw V. Dessaur (HR Manager).