Jobs

Stagiair Receptie / Front Office Stagiair Receptie / Front Office

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage?

Htel is op zoek naar een stagiair receptie / front office die in deze zeer uitdagende en afwisselende stage mee wilt groeien met een ondernemend en gastgericht bedrijf. Als stagiair(e) Receptie / Front Office, ben je het visitekaartje van Htel en in deze stage is geen dag hetzelfde. Je verantwoordelijkheden lopen dan ook uiteen van het verwelkomen van gasten, het in- en uitchecken van gasten en het aannemen van reserveringen, tot het informeren van onze gasten. Je krijgt als stagiair(e) bij Htel veel verantwoordelijkheid en dat maakt de stageplek extra leerzaam. Bij Htel is het belangrijk dat je een zeer representatieve en gastgerichte houding hebt, waardoor je ervoor weet te zorgen dat een gast een zo optimaal mogelijk verblijf heeft. Daarnaast kijken we altijd of er na de stageperiode nog mogelijkheden zijn om bij Htel opnieuw stage te lopen of zelfs te blijven werken. Meerdere stagiairs zijn inmiddels teruggekomen naar Htel voor een nieuwe stageplek of een baan!

Bedrijfsinformatie:

Htel Serviced Apartments beschikt over ruim 300 full serviced appartementen in Amsterdam en Amstelveen. In plaats van een kamer in een hotel, krijgt een gast bij Htel een huiselijk en sfeervol ingericht appartement. Deze variëren in grootte van 45 tot en met 150 m2 en hebben een slaapkamer, badkamer, volledig ingerichte keuken en een moderne woonkamer. Bij Htel ervaart men het thuis gevoel met vele extra’s, denk aan extra services zoals een Spa & Sauna, 24/7 receptie, boodschappenservice, was- en droog faciliteiten, stomerij service en nog veel meer! Daarnaast biedt Htel ook diverse meeting & events faciliteiten aan zoals de 360° Skylounge in Amsterdam, de Business Lounge in Amstelveen, diverse board rooms en kantoorruimtes.

Stage omschrijving:


 • Verrichten van receptiewerkzaamheden;

 • Verwelkomen, assisteren en het in-en uitchecken van binnen-en buitenlandse gasten;

 • Behandelen van reserveringen;

 • Bedienen van de telefooncentrale;

 • Verlenen van toeristische informatie;

 • Verstrekken van correspondentie;

 • Opnemen en oplossen van klachten en wensen van gasten. Functie eisen:


 • Je volgt een MBO opleiding in de richting van Front Office Management, Middelbare Hotelschool, Toerisme of een dergelijke opleiding aan TIO, ROC van Amsterdam, ROC Airport, etc.

 • Ervaring als stagiair(e) Front Office is een pré;

 • Grote flexibiliteit in beschikbaarheid en bereid tot het stagelopen in het weekend, in de avonden en in onregelmatige wisseldiensten;

 • Vloeiend in het Nederlands en goed in de Engelse taal.Wij bieden:


Stagelopen bij Htel betekent naast het werken in een internationale omgeving met diverse nationaliteiten en culturen, ook werken in een unieke omgeving met een jong en ambitieus team van professionals. Wij bieden je bij Htel Serviced Apartments een stagevergoeding en we bieden je graag na de stage een nieuwe stageplek of een baan bij Htel aan!Reageren:


Heb je interesse in deze stageplek? Dan kun je reageren door zo snel mogelijk je motivatie en CV met pasfoto te sturen naar hr@cobraspen.nl t.a.v. Mevrouw V. Dessaur (HR Manager).